donderdag 24 januari 2013

Trend: Haal het buitenleven naar binnen!

Een van de woontrends van dit moment is de Go Green trend. Dit houdt in dat je het buitenleven naar binnen moet halen! Veel groen en dat betekent: veel planten! Dat kun je natuurlijk het makkelijkste doen met prachtige kunstplanten van Maxifleur, want deze zijn niet van echt te onderscheiden. In dit blog artikel kijken we naar deze trend en bieden we je tips voor de styling van je huis.

Een frisse Look
Deze trend vertegenwoordigd een moderne look. Dat houdt naast veel groen in: een interieur met veel glas, staal en steen. Een witte basis is prachtig in combinatie met natuur kleuren als: groen, zandgeel, lichtblauw en camel. Deze trend zorgt voor een frisse woonplek en brengt je woning weer helemaal back to basics. Geen tierelantijntjes, glitter kaarsjes en andere glamour decoratie. Dit is een basis trend waarbij gebruik gemaakt wordt van heldere kleuren en transparante meubels. De combinatie van deze 2 elementen zorgt voor een frisse, heldere, rustige en mooie ruimte.

Welke planten passen het beste bij deze trend? Dat zijn er heel veel! In de webshop van Maxifleur heeft u een ruime keuze uit diverse online kunstplanten die prima binnen deze trend passen. Drie kunstplanten hebben we er tussenuit gepikt voor u en worden hieronder toegelicht.

Tip 1: De bamboe
Als er een plant is die zeker het buitenleven binnen kan creëren, dan is het de bamboe wel. Wat dacht u van de Oriëntal kunstbamboe van Maxifleur van 70 cm? Dit is een perfecte plant voor in de vensterbank, zowel voor thuis als op kantoor! Doordat de blaadjes zo fijn en gedetailleerd gemaakt zijn, geeft de plant een natuurlijke tint mee.

Tip 2: De Calathea
De calathea is een wilderige bladplant. Door de overvloed aan bladeren, de opbouw en de hoge kwaliteit materialen die gebruikt zijn, is deze plant nét echt! Deze plant creëert het gevoel alsof u in een buiten omgeving bent. Een perfecte plant bij deze trend dus!

Tip 3: De Draceana
Bent u voor deze trend op zoek naar een grote vullende en elegante plant? Dan is de draceana plant de perfecte plant voor u. Aan deze planten is bij Maxifleur extra aandacht gegeven aan de stammen, welke gemaakt zijn van echt hout. De grote vullende plant staat prachtig in de hoek van een kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten