donderdag 24 januari 2013

5 Redenen om kunstplanten en kunstbomen te kopen

Vaak vragen mensen zich af waarom ze kunstplanten of kunstbomen zouden aanschaffen, in plaats van echte planten en bomen. Er zijn genoeg voordelen die de kunstbeplanting biedt. In dit blogartikel bieden we u 5 redenen waarom u ze wél moet kopen!

1. Amper onderhoud
Om te beginnen is het grote voordeel van kunstplanten het onderhoud. Echte planten moet je continue onderhouden en iedere plantsoort heeft ook een andere manier van onderhouden. Water geven, bemesting, bloemblaadjes die verwelken en afvallen.. Bij kunstplanten heeft u daar vrijwel geen last van. Het enige dat er aan de planten kan mankeren is dat er stof op valt, net als alle andere meubels en accessoires in uw huis. Hiervoor zijn speciale reinigingsproducten op de markt gebracht waarmee u ze eenvoudig stofvrij en mooi houdt.

2. Voor iedere locatie
Planten moeten altijd op een goede plek gezet worden in huis of op het kantoor. Een locatie waar voldoende licht is, waar het niet te warm en ook niet te koud is en een plek waar het ook niet te vochtig mag zijn. Het grote voordeel van kunstplanten is dat ze werkelijk op iedere locatie kunnen staan! Dus wilt u uw keuken de afgewerkte look geven? Dan kunt u prima kunstplanten bovenop de keukenkastjes zetten! Of wilt u uw badkamer opvrolijken met wat beplanting? Dat kan ook!

3. Goedkoper
Voor zowel consumenten als voor bedrijven is dit een groot voordeel. Waar echte planten na enkele weken of zelfs dagen al slap gaan hangen, heeft u van kunstplanten veel langer plezier. Kunstplanten en bomen hoeft u maar eenmalig aan te schaffen en u kunt hier jarenlang mee doen. 

4. Ideaal tegen allergieën
Bent u zelf allergisch voor bepaalde stoffen? Of heeft u medewerkers die snel last hebben van hooikoorts? Dan zijn nep planten de beste uitkomst. Echte planten kunnen een te sterke geur hebben of ze kunnen zelfs stinken. Ze kunnen ook allergische reacties opwekken bij mensen, maar met kunstplanten heeft u hier allemaal geen last van.

5. Niet alleen binnen
Tot slot is ook nummer 5 een goede reden waarom u wel kunstplanten of bomen moet aanschaffen. Want deze kunstbeplanting kan ook buiten geplaatst worden! Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote buxus heg als scheiding met de buren, maar dan een heg van kunst welke u nooit hoeft te onderhouden? Dat is toch ideaal!

Bent u overtuigd van de voordelen die kunstplanten en kunstbomen bieden? Neem dan een kijkje in de webshop van Maxifleur. In deze webshop vindt u kunstplanten en bomen die nauwelijks te onderscheiden zijn van echte planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten